Arrangementer og specialkørsel

SJOV OG ANDERLEDES

Faaborg Cykeltaxi tilbyder sjove og anderledes køreture til fx. brylluper, byfester, polterabends, fødselsdage m.m. Her på siden giver jeg dig et overblik over, hvad jeg kan tilbyde af services. Ønsker du en tur med Faaborg Cykeltaxi, så kontakt mig endelig i dag på telefon 6091 3044.

Udover at køre som almindelig taxa og køre til diverse arrangementer, tilbyder jeg også specialkørsel.
Med specialkørsel kører jeg bl.a. skolekørsel, taxakørsel og pakkekørsel for private og erhverv.

BRYLLUP

Prøv en anderledes limosinekørsel med oppyntning og chauffør i fuld gallauniform. Taxaselskabet sørger for champagne og lidt sødt til ganen.
null

POLTERABEND

Faaborg Cykeltaxi tilbyder polterabend som en del af vores arrangementer. Få en sjov tur i cykeltaxaen og man kan lave diverse aktiviteter på ruten.
null

KONFIRMATION

Faaborg Cykeltaxi tilbyder kørsel til diverse konfirmationer. Så ønsker du at skille dig lidt ud fra de andre konfirmander, så bestil en tur med os
null

BYFEST

Bestil cykeltaxaen til byfester. Man kan bruge os til en sjov rundtur i jeres by. Standby pris: 240 kr.
Transport frem og tilbage: Arrangørens ansvar.
Mad og drikke: Arrangørens ansvar.
null

FØDSELSDAG

På udkig efter noget anderledes på din fødselsdag? Prøv en hyggelig cykeltur rundt i Faaborg med oppyntning og alt hvad der hører til med Faaborg Cykeltaxi.
null

SØGER DU ANDET?

Er der andet du søger Faaborg Cykeltaxi til, så kan vi helt sikkert også hjælpe. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.