KØRSEL MED MANGE ÅRS ERFARING

Morten har opbygget en velrenommeret forretning og er medlem af CAT, Centralforeningen af Taxier i Danmark. Han har fået god støtte og hjælp fra støttecentret, som ligger lige i nærheden af hans bopæl, og han ved, at han altid kan henvende sig her, hvis han har brug for det.

Morten er født i 1983 og har kørt cykeltaxi i Faaborg siden 2005. Han fik ideen med at køre taxa i klubbens sofacykel. Dette har i løbet af få år udviklet til Faaborg Cykeltaxi – en levende del af bybilledet i Faaborg.

Han startede allerede, mens han endnu var i gang med sin ungdomsuddannelse på ASV i Svendborg og er kendt i bybilledet og de lokale medier for sin alternative vognmandsforretning.

Du kan altid få fat i Morten, hvis du har brug for en alternativ transport i Faaborgområdet. Der er høflig og behjælpsom service i en næsten lydløs, energirigtig og miljøbevidst cykeltaxa med elektrisk hjælpemotor.

Der er plads til flere personer i den overbyggede, regn- og vindtætte taxakabine. Men det er ikke kun personer, der bliver transporteret i Mortens Taxi. Der er sommetider bud efter Morten til avisudbringning, almindelig varetransport og han er ved at indgå en aftale med byens advokater om intern budkørsel af såvel personer som dokumenter.

Oprindelig startede Morten med en Bali cykel, som hurtigt blev skiftet ud med en ældre cykeltaxa, som han fandt på nettet. Han kørte i løbet af et par år så mange penge ind, at han fik råd til den nuværende, komfortable luksusudgave

Bestil en tid i dag

Ønsker du at køre med Faaborg Cykeltaxi, så tøv ikke med at kontakte mig på telefon eller bestil tid via hjemmesiden. Book her →