Cykeltaxa i Faaborg - Den perfekte måde at fejre på

Er du på udkig efter en sjov, grøn og anderledes måde at fejre en særlig begivenhed? Så er cykeltaxa i Faaborg lige noget for dig. Hos Fåborg Cykeltaxi kan du bestille cykeltaxakørsel til konfirmation, fødselsdag, bryllup, polterabend og meget mere. Du kan nyde en hyggelig og personlig tur i byen, mens du bliver kørt rundt.

Hvad er en cykeltaxa?

En cykeltaxa er en slags cykel med indbygget kabine til passagerer og bagage. Kabinen beskytter mod regn, vind og sol. Cykeltaxaen hos Fåborg Cykeltaxi er udstyret med en elmotor, der hjælper chaufføren med at køre, så du ikke skal bekymre dig om bakker eller modvind. Cykeltaxaen er miljøvenlig og støjsvag, som giver dig en helt unik oplevelse.

Faaborg Cykeltaxi

Hvad koster cykeltaxa?

Cykeltaxa prisen afhænger af, hvornår og hvor langt du vil køre. Hos Fåborg Cykeltaxi har vi forskellige priser for hverdage, weekender og helligdage. Du kan naturligvis betale med mobilepay, kontanter eller kortbetaling. Du kan se vores priser her.

Ud over at køre som almindelig taxa i Faaborg, tilbyder jeg en cykeltur i taxaen til en lang række forskellige arrangementer, såsom:

  • Bryllupskørsel: Prøv en anderledes limousinekørsel med oppyntning og chauffør i gallauniform. Vi sørger for champagne og lidt sødt til ganen.
  • Polterabend: Fåborg Cykeltaxi tilbyder kørsel til polterabend. Planlæg jeres rute og aktiviteter og vi vil køre jer rundt hele dagen og natten.
  • Konfirmation: Skal du hentes ved kirken på en sjov måde, så er vi klar til at hente i cykeltaxaen til konfirmationer.
  • Fødselsdag: Er du på udkig efter noget anderledes på din fødselsdag? Prøv en hyggelig cykeltur i taxaen rundt i Faaborg med oppyntning og alt hvad der hører til.
  • Byfest: Mulighederne er mange med Faaborg Cykeltaxi. Vi kan stå standby for 240 kr. til byfest.

Bestil cykeltaxa i dag

Kontakt os i dag, så kan vi hjælpe med planlægningen og give dig et skræddersyet tilbud.

Er du klar til en sjov og anderledes tur i vores cykeltaxa? Så ring til os på telefonnummer 60913044 eller send en mail til info@faaborgcykeltaxi.dk. Du kan også til enhver tid sende en forespørgsel ved at udfylde vores kontaktformular.